Maatschappelijk betrokken en respectvol werken en leven, met aandacht voor milieu, maatschappij en mens

Best Daily Deals is speciale App die is ontwikkeld als verbinding tussen jouw bedrijf en de lokale consument. Het verbindt bovendien je bedrijf met de lokale collega ondernememingen. Samen creëren we een aantrekkelijk lokaal platform. De consument vindt Best Daily Deals leuk vanwege de eenvoud en de vele voordelen die van lokaal winkelen met zich mbrangt. Bundeling van krachten en samen werken is hét passende antwoord op de consumentbehoefte van vandaag.
Maatschappelijk betrokken zijn beleef je met elkaar!

Best Daily Deals volgt Stichting MVO Zoetermeer!

BDD ondersteunt projecten Hogeschool Rotterdam

Samenwerken
is de sleutel
tot succes

Samenwerkende winkels en bedrijven leiden tot een betere ‘shopping experience’ voor de consument.

Een goed milieu is essentieel voor een gezonde samenleving

Minder pakketdiensten op de weg draagt bij tot een schoner leefklimaat.

Waarborgen van lokale continuïteit en werkgelegenheid

Meer consumenten in de winkelstraat en lokale ondernemers steunen waarborgt een betere werk- en leefomgeving.

Samen werken aan een evenwichtiger en betere maatschappij

We weten het eigenlijk al. We moeten minder verspillen, zuinig zijn op onze aarde en onze omgeving. Geven om elkaar en respecteren. Waarderen van lokale initiatieven. Je eigen sociale omgeving en geborgenheid. COVID-19 leert ons tijdens de eerste lockdown dat CO2-uitstoot veel minde kan, water weer zuiverder kan zijn en de , luchtkwaliteit plotseling op orde is, Files zijn opgelost en thuiswerken ook goed kan functioneren. Opeens is ook het sociale karakter en -functie van de lokale ondernemer weer ontdekt. En toch. De weelde van 3 paar schoenen bestellen om vervolgens alles te retourneren, lijkt ook normaal te zijn geworden. Laten we eerlijk zijn, het is natuurlijk te gek voor woorden dat we dit normaal vinden. Kosten, traffic, verloren normbesef, waar moet dit toe leiden? Chaos en ondergang van het normale ‘denken’. De online-machten kopen nu de markt. Erg verleidelijk, maar ten koste van de lokale winkels die u maatwerk, advies en service bieden. Dichtbij, direct en vertrouwd. Maatschappelijk betrokken zijn begint, zoals ooit een reclamecampagne ons vertelde, toch echt bij jezelf. Als je in alle aspecten van onze samenleving stil staat bij onze aarde en ons gezamenlijk welzijn, dan zijn woorden als sociaal en lokaal de kern van de oplossing van veel maatschappelijke problemen. Samen moeten we zorgen voor een leefbare woon- en werkomgeving.

Minder afval in de food-sector, als ook de laatste producten afgenomen worden.

Veel minder waste! Op het laatste moment een product promoten en verkopen, welke anders weggegooid zou worden. je helpt de klant die dit erg waardeert en draagt bovendien bij aan het stopzetten van onnodig afval. En ..…. wat denk u van de positieve continuïteit van je lokale winkelstraat.

Zo ben je als winkelier een onmiskenbare schakel in een goed functionerende sociaal maatschappelijke omgeving. De klant is er blij mee en jij toch ook?