Veel gestelde vragen

Mocht je hier geen antwoord vinden op je vraag, stuur ons een bericht in het formulier onderaan de pagina en wij zullen zo snel mogelijk reageren. Suggesties, opmerkingen, informatieaanvraag, demonstratie voor je winkel(gebied), stel je vraag gerust.

Is Best Daily Deals een Nederlands bedrijf?

Ja, het BestDailyDeals concept is ontwikkeld door Nederlandse ondernemers en wordt ook in Nederland verder uitgewerkt. De missie van deze ondernemers was iets te creëren voor lokale winkeliers en ondernemers als antwoord op de grote online merken.

Waarom moet ik als ondernemer betalen om gebruik te maken van het platform?

Om onze visie en filosofie te waarborgen vragen wij voor onze diensten een klein bedrag per maand. Met je bijdrage kunnen wij het platform gratis beschikbaar stellen en onderhouden voor de lokale consumenten .Dit doen we zonder storende reclames van ‘buitenaf’. Wij menen oprecht dat je door deelname ook direct kunt bezuinigen op andere marketing kosten en dus ook flink kunt besparen.

Verzamelt Best Daily Deals privé gegevens?

Best Daily Deals heeft bedrijfsgegevens nodig voor de facturatie. Verder verzamelen wij geen persoonlijke gegevens. We verzamelen ook geen gegevens van klanten. Ons platform is dus in alle opzichten veilig te gebruiken.

Hoe vaak kan ik een advertentie plaatsen?

In principe kan op elke moment van de dag een advertentie geplaatst worden. Er is continue 1 advertentie actief vindbaar (de primaire advertentie). Deze kan ook ongelimiteerd gewijzigd of geüpdatet worden. Doe dit strategisch en wellicht 1 x per dag. In principe bepaal je dit zelf maar is uiteraard voor elk product of dienst weer anders.

Wat als ik geen aanbieding heb?

Je kunt delen wat u wilt met uw klanten. Dit kan een aanbieding zijn, of een nieuwtje over uw winkel of bedrijf. Alles waarvan je denkt dat het van waarde is om je klanten positief te informeren.

Waaruit bestaat het starterspakket?

Het starterspakket bestaat uit POS materiaal zoals plafondhangers, toonbank displays, flyers en raamstickers.

Hoe kunnen consumenten de App downloaden?

De Best Daily Deals App kan eenvoudig gratis vanuit de Google Play Sore of de Apple Store gedownload worden.

Hoe voordelig is het Best Daily Deals platform?

Aanbieders die gebruik maken van het Best Daily Deals platform om klanten te bereiken kunnen flink besparen op bestaande marketingkosten. Ons motto is halveer minimaal de gebruikelijke kosten, want dit platform is erg effectief.

Communicatie media indicatiefper maand
Huis-aan-huis, redactionele aandacht, in de buurt€ 349,-
Folderverspreiding, 1 x folders verspreiden€ 1.600,-
Regionale TV WEST Web app€ 225,-
Regionale TV€ 3.500,-
Regionale radio€ 1.950,-
Markplaats (6,– p/d één advertentie)€ 120,-
Facebook of Instagram (startkosten plus minimaal 10,– per dag)€ 300,-
Website-adwords.* (minimaal € 0,– tot € 299,– per maand)€ 243,-
Online marketing platforms (minimaal op basis 1 art, € 10,– best. p/maand)€ 165,-
Lidmaatschap Best Daily Dealsper maand
Best Daily Deals App € 49,-