“Met mijn mobiel maak ik binnen
enkele minuten een deal voor al mijn klanten. 24/7 lokaal zichtbaar zijn,
vind ik belangrijk!”

Altijd in contact
met lokale
consumenten

Direct in contact blijven met klanten is essentieel voor het succes van je bedrijf.

Eenvoudig en snel
een aanbieding
delen

Klanten vinden jouw lokale aanbieding(en) in een handig en aantrekkelijk overzicht.

Dé kostenbesparende marketing oplossing voor ondernemers

De goedkoopste manier om snel en direct met klanten in contact te zijn.

Lokaal gevonden worden is belangrijk! Best Daily Deals activeert de lokale consument naar jouw winkel of bedrijf. Binnenkort ook in Zoetermeer en Alphen a/d Rijn.

De klantreis naar je winkel begint bij aantrekkelijke online informatie over jouw producten, aanbiedingen of interessante berichten. Klanten weten veelal niet direct of winkels in de buurt actuele aanbiedingen hebben of dat er actuele activiteiten zijn. Met de Best Daily Deals App ben je er zeker van dat je 24/7 zichtbaar bent bij lokale consumenten die de gratis App gebruiken.

Hoe fantastisch zou het zijn om dagelijks direct in contact te zijn met alle lokale consumenten? Kostenbesparend en effectief!

2020 het jaar dat de wereld veranderde. ook het jaar dat enkele ondernemers Best Daily Deals hebben opgezet. In deze onzekere tijden is het voor ondernemers en winkeliers niet eenvoudig om zich aan te passen aan de veranderde omstandigheden. Darwin’s woorden, survival of the fittest zijn meer dan ooit van toepassing voor de ondernemers van vandaag.

De digitale technieken hebben middels bijv. Bol.com en Coolblue de winkelstraat bijna in hun macht. Val je af of haak je aan? De meeste winkeliers maken al gebruik van de sociale media. Gratis of tegen betaling. Prima media, maar is dit wel het meest passende antwoord.? Best Daily Deals omarmt de technische mogelijkheden en heeft een platform ontwikkeld waarmee lokale winkeliers erg makkelijke en dagelijks zichtbaar worden.

Niet als eenling maar als hele winkelstraat of winkelgebied. Eenvoud is Best Daily Deals’ sleutel voor heldere en betaalbare lokale communicatie. De klantrelatie kun je weer verstevigen en verder uitbouwen. Vanuit de Best Daily Deal omgeving ben je feitelijk 24/7 in contact met de klant. Naast jouw lokale bekendheid en het ‘dichtbij’ gemak kun je dagelijks leuke en interessante acties ondernemen naar de lokale consumenten.

Met de marketingtools, die je gratis van ons ontvangt, is de ‘Best Daily Deal’ ook snel herkenbaar voor jouw bedrijf. Het is zo eenvoudig dat de consument het niet kan missen. Hiermee presenteer je je bovendien professioneel en sta je dagelijks in de spotlighst. Wil je deelnemen als winkel of winkelgebied, neem gerust contact met ons op!

Jouw etalage: Best Daily Deals App

Snel zoekresultaat.

Gebruikers zien snel jouw laatste aanbieding of informatie. Slimme zoekfunctie en locatie functie maken het je erg makkelijk!

1, 2, en ‘go’

1 Maak een foto, 2 Voeg evt. tekst toe, 3 Publiceer je nieuwe bericht. Zo eenvoudig is het. Zo vaak je maar wilt.

Favoriete winkels

Gebruikers kunnen jouw winkel eenvoudig toevoegen aan de ‘favoriete lokale winkel’ lijst.

Dagelijks nieuwe deals

Best Daily Deals is erg interessant voor de consument vanwege de gevarieerdheid aan deals .

Wanneer het u uitkomt

Op elk moment van de dag een foto, aanbieding of winkelactiviteit delen met alle App gebruikers.

Mobiele winkel etalage

Naast jouw aanbiedingen of berichten heb je ook je een eigen mobiele bedrijfs- en winkelpagina met meer informatie over jouw winkel en eventueel extra aanvullende foto’s.

Je klanten richting jouw winkel mobiliseren, op elk moment dat het jou het beste uitkomt!

Je bepaalt zelf wanneer je in contact wilt zijn met je klant. Ook wanneer en hoe vaak je een product of aanbieding post. Hoe actiever je bent hoe meer de klant dit zal waarderen. Je merkt zelf wat dit voor gevolgen heeft de omzet en je ondernemers plezier.

Best Daily Deals is hét instrument om je klanten te activeren.

Eenvoudig in drie stappen een aanbieding delen

1. Maak een foto van het product of dienst
2. Voeg eventueel een pakkende tekst toe
3. Deel direct met alle gebruikers

Deelnemen voor een klein bedrag per maand, maar ook direct besparen!

Wil je een partner worden van Best Daily Deal, meld je dan aan. Voor een klein bedrag per maand ontvang je de tools om elk moment van de dag jouw (potentiële) klanten te verrassen. Ons team adviseert je om dan direct op de huidige kosten te besparen.
Het ideaal van Best Daily Deals: het lokaal activeren van winkeliers en consumenten. Best Daily Deals verbindt elkaar
en activeert de klant richting jouw winkel, op de meest mogelijke transparante en aantrekkelijke wijze. De samenwerkende lokale winkeliers en -ondernemers maken dit concept een MVO-concept. Alleen samen bereiken we immers veel meer. Transparantie, kostenbeperkend, samenwerken, continuïteit en winkelplezier. De lokale ondernemers of winkelier en de klant als winnaars!

Doe je mee met je winkel of bedrijf? Samen staan we sterk!

Nu beschikbaar in de Apple Store en Google Play Store